Skræddersyet Teambuilding

Havkajak-kurset

Havkajakroning på en sjov, sikker og forsvarlig måde
Kontakt os for et godt tilbud

Kajakkurser

Havkajak-kurset “DGI Havkajakroer 1” er et 2-dages kursus, som henvender sig til dem, som gerne på egen hånd vil kunne opleve havkajakroningens verden på en sjov, sikker og forsvarlig måde. Kurset bliver afviklet i Udbyhøj ved Randers.

Vi vil i løbet af de 2 dage, kurset varer, komme igennem en teoridel, som omfatter navigation, beklædning, kajakker og kajaktyper. Derudover vil der også være en praktisk del, som foregår på vandet, hvor vi vil øve redninger, ro-tag, svømning med kajak, bugsering og meget mere. Vi vil i den praktiske del gå langsomt frem og lave en masse øvelser og lege, så deltagerne føler sig trygge i og omkring kajakken.

Du vil som kursist desuden blive certificeret efter DGI’s vejledende retningslinjer for havkajakroere, og der udstedes kursusbevis efter gennemførelse af kurset.

Kurset er inkl. udstyr (kajak, vest, pagaj, våddragt og sikkerhedsudstyr).

Det sagde Institutionen Haugaardhus

“Børne Center Thyregod, Røde Kors asylafdelingen, siger mange tak for en forrygende dag i Vingsted med et skarpt og relevant forløb særligt tilpasset vores ønsker og behov. Stanley og Charlotte formåede at sammensætte et program, der både indeholdt teambuilding for en helt ny medarbejderstab, samtidigt med at søsætte og give kyndig vejledning på arbejdet med vores fælles værdi-grundlag – alt sammen på en måde, hvor alle kunne være med, man følte sig godt klædt på, og hvor planen ikke var mere fast, end at vi kunne skifte kurs – dejligt med en god fornemmelse for, hvad behovet var. Vi ser frem til at samarbejde med Stanley igen i andre sammenhænge”

– Stine Holm Madsen, Funktionsleder, Røde Kors

Skriv til os