Skræddersyet Teambuilding

Aktiviteter til Vands

Teambuilding på eller i vandet
Kontakt os for et godt tilbud

Teambuilding og kurser til vands

Green Adventure har mange års erfaring med vandsportsaktiviteter til brug i teambuilding. Vi sørger for at alle føler sig trygge med aktiviteten og får nogle succesoplevelser i eller på vandet. 

Vi kan inddrage SUP-boards, kajakker samt kano både til brug i teambuilding eller til en guidet tur med fokus på den gode naturoplevelse.  

Havkajak-kursus?

Vores søster-virksomhed ‘Hav og Fjord’ tilbyder havkajak-kurser.
Kurset “DGI Havkajakroer 1” er et 2-dages kursus henvender sig til dem, som gerne på egen hånd vil kunne opleve havkajakroningens verden på en sjov, sikker og forsvarlig måde. 

Kurset er inkl. udstyr (kajak, vest, pagaj, våddragt og sikkerhedsudstyr).

Det sagde Institutionen Haugaardhus

“Børne Center Thyregod, Røde Kors asylafdelingen, siger mange tak for en forrygende dag i Vingsted med et skarpt og relevant forløb særligt tilpasset vores ønsker og behov. Stanley og Charlotte formåede at sammensætte et program, der både indeholdt teambuilding for en helt ny medarbejderstab, samtidigt med at søsætte og give kyndig vejledning på arbejdet med vores fælles værdi-grundlag – alt sammen på en måde, hvor alle kunne være med, man følte sig godt klædt på, og hvor planen ikke var mere fast, end at vi kunne skifte kurs – dejligt med en god fornemmelse for, hvad behovet var. Vi ser frem til at samarbejde med Stanley igen i andre sammenhænge”

– Stine Holm Madsen, Funktionsleder, Røde Kors

Skriv til os