Skræddersyet Teambuilding

Green Adventure

Det handler om mennesker
Læs mere om os

Om os

Grønne eventyr Siden 1995

Green Adventure har siden 1995 udbudt en bred vifte af kurser og oplevelser, der alle omhandler mennesker og udvikling. Det gør vi ved at kombinere outdooraktiviteter med teambuilding og organisationsudvikling.

Vi skræddersyr kurser til såvel erhvervslivet og undervisningssektoren som til mere private sammenhænge. Vi møder altid dig som kunde i øjenhøjde og sikre os, at du får den bedste og mest givende oplevelse med Green Adventure. 

Vores mission er at udvikle arbejdspladser og fællesskaber, der er sjove at møde ind til, der er udviklende, effektive og ikke mindst producerende.

Vores grundværdier

N

Leg

Gennem legen udvikler vi os sammen med vores kunder.
N

Gør andre glade

På vores kurser er det vigtigt, at vi gør andre mennesker omkring os glade.
N

Vær nærværende

Vi er nærværende over for vores kolleger og vores kunder, så vigtig information og intense samtaler ikke går tabt.
N

Vær positiv

Vi vælger vores holdning, når vi møder ind på arbejde – positivitet smitter.

Vi håndterer store som små arrangementer

Green Adventure arrangerer erhvervsorienterede kurser, som teambuilding, personlig udvikling, foredrag og kundearrangementer, hvor deltagerne og virksomheden får noget med hjem i bagagen, som de kan arbejde videre med. Vi laver også kurser og seminarer i Norge, hvor vi udnytter de særlige muligheder, som det norske miljø giver os. Green Adventure laver også mere action- og hyggeprægede aktiviteter, f.eks. “Teambuilding for sjov” – en dag, hvor det primært er det sociale samvær, der er i fokus. Desuden laver vi action- og adventureture til Norge, hvor der er mulighed for at kombinere “Teambuilding for sjov” med bl.a. klatring på klipper, whitewater rafting og superfine vandreture. Green Adventure afholder kurser i havkajak og laver kurser i friluftsliv for institutioner og organisationer.

Green Adventures skaber

Stanley Schmücker siger: 

“Jeg kan godt lide mennesker, derfor startede jeg Green Adventure, som er med til at udvikle og ændre kulturer i virksomheder, organisationer og på sports hold.
Og Green Adventure har været i udvikling siden starten, og vi udvikler os fortsat.

Mit fokus har altid været at lave kurser og der tager udgangspunkt i den traditionelle kursus form, kombineret med hands-on aktiviteter, hvor vi drager paralleller fra aktiviteterne til det daglige arbejde i virksomheden eller på holdet”