Skræddersyet Teambuilding

Klatring og rapelling

Her udfordres deltagerne fysisk og mentalt
Kontakt os for et godt tilbud

Klatring og rapelling

Klatring og rapelling er ikke kun for supermænd og jægersoldater. Det er sjove og udfordrende aktiviteter, hvor alle helt ned til 6 års alderen kan være med. Der er garanti for at blive udfordret fysisk og ikke mindst mentalt.Vi starter altid, hvor alle kan være med, og så er det op til klatreren selv, hvor langt man vil klatre. Klatring og rapelling kan være grænseoverskridende aktiviteter – derfor gør vi meget ud af, at deltagerne skal føle sig trygge ved udstyret og instruktøren. Vi presser ikke deltagerne, da det er vigtigt for os, at deltagerne går hjem med en succesoplevelse.

Instruktørerne er uddannede og udstyret vi bruger er selvfølgelig godkendt til aktiviteterne. Der er ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage, men praktisk tøj og sko anbefales. Klatring er muligt året rundt, men kan dog aflyses af sikkerhedsmæssige hensyn i tilfælde af hård blæst, frost eller megen regn.

Det sagde Expedit

“Vi har med Expedit sportsklub været på klatreevent. Stanley startede med en kort gennemgang af klatreudstyret, så alle kunne føle sig helt trygge, og derpå var det tid til at forsøge sig på væggen. Alle kunne være med i begyndelsen, da vi startede på den lette væg, og herefter blev det gradvist sværere. Der var god tid, og ingen følte sig pressede til noget de ikke havde lyst til. Efter indtagelse af sandwich og sodavand var det tid til rapelling. Alt i alt en super oplevelse, hvor der for de fleste blev rykket på nogle grænser. Kan varmt anbefale Stanley. Han er hele tiden 100 % fokuseret, og ved hvad han har med at gøre.”

Skriv til os