Skræddersyet Teambuilding

Team Challenge

Bliv udfordret i samarbejde og kreativitet
Kontakt os for et godt tilbud

Team Challenge

Team Challenge er en konkurrence mellem afdelinger, teams, virksomheder eller hold, til vands, til lands og i luften.

Opgaverne som Team Challenge deltagerne møder undervejs er bl.a. samarbejds- og kommunikationsopgaver, sejlads, klatring, rapelling. De deltagende bliver delt op i hold af 5 og skal være indstillet på, at opgaverne er fysisk og mentalt udfordrende. Fælles for opgaverne er at de vil udfordre deltagerne i samarbejde, teamledelse, kreativitet, effektivitet, kvalitet etc, og at de har alle et fysisk element i sig.

Team Challenge er en unik mulighed for virksomheder der gerne vil træne sine medarbejdere i at arbejde i grupper eller for sportshold der vil øge præstationsniveauet.

Det sagde Røde Kors

“Børne Center Thyregod, Røde Kors asylafdelingen, siger mange tak for en forrygende dag i Vingsted med et skarpt og relevant forløb særligt tilpasset vores ønsker og behov. Stanley og Charlotte formåede at sammensætte et program, der både indeholdt teambuilding for en helt ny medarbejderstab, samtidigt med at søsætte og give kyndig vejledning på arbejdet med vores fælles værdi-grundlag – alt sammen på en måde, hvor alle kunne være med, man følte sig godt klædt på, og hvor planen ikke var mere fast, end at vi kunne skifte kurs – dejligt med en god fornemmelse for, hvad behovet var. Vi ser frem til at samarbejde med Stanley igen i andre sammenhænge”

– Stine Holm Madsen, Funktionsleder, Røde Kors

Skriv til os