Skræddersyet Teambuilding

Firmature i udlandet

En kombination af det traditionelle kursusmiljø og outdoorlearning
Kontakt os for et godt tilbud

Teambuilding udland

Green Adventure tilbyder teambuilding oplevelser i udlandet. Vi sammensætter et skræddersyet program i samarbejd med jer. 

Firmature til Spanien

Green Adventure er gået i samarbejde med Marbella Fitness camp og Finca Naundrup om at lave unikke kurser for virksomheder i feriebyen Calahonda, Costa del Sol i Spanien.Vi kombinerer det traditionelle kursusmiljø med sjove, udviklende øvelser og aktiviteter fra outdoor learning. Øvelserne er med til at udvikle gruppen til et team, hvor vi i evalueringerne drager paralleller fra øvelserne til det daglige arbejde på arbejdspladsen.

Se mere på
marbellefitnesscamp.com
fincanaundrup.com

Firmature til Spanien

Green Adventure er gået i samarbejde med coach Charlotte Kaas, Marbella Fitness camp og Finca Naundrup om at lave unikke kurser for virksomheder i feriebyen Mijas Costa, Marbella i Spanien.Vi kombinerer det traditionelle kursusmiljø med sjove, udviklende øvelser og aktiviteter fra outdoorlearning. Øvelserne er med til at udvikle gruppen til et team, hvor vi i evalueringerne drager paralleller fra øvelserne til det daglige arbejde på arbejdspladsen.

Se mere på
marbellefitnesscamp.com
fincanaundrup.com

Det sagde Spar Invest

“I forbindelse med en team eftermiddag i Group Finance, Sparinvest havde vi brug for nogle sjove øvelser/lege omhandlende kommunikation og samarbejde. Vi arbejder til hverdag med økonomi og regnskaber og har mange frister, ligesom vores forudsætninger kan blive ændret fra ledelse, myndigheder m.v. Vi kunne godt tænke os at have nogle øvelser der afbilleder vores hverdag, og det vi bliver udsat for på en sjov og anderledes måde. Stanley fra Green Adventure hjalp os med at underholde os selv et par timer i den forbindelse. Vi havde øvelser der umiddelbart så lette ud, men alligevel voldte os udfordringer. Vi byggede med LEGO, kørte kran og trillede kugler og alt sammen havde noget med kommunikation og samarbejde at gøre. Vi var alle enige om, at vi var rigtig godt underholdt, og vi havde en god snak om, hvorfor vi reagerer som vi gør i visse situationer. Hvorfor gik nogle øvelser SUPER godt og andre mindre godt. Alt sammen noget vi kan relatere til vores hverdag. Vi takker for en god, konstruktiv og sjov eftermiddag.”

– Birthe Hoelgaard, Finance Manager, Spar Invest

Det sagde Intersport

“Green Adventure arrangerede en rigtig fin dag for Intersport Danmark´s personale. Forløbet var ment som en hyggetur på Gudenåen i kano med lidt teambuilding indbygget. De øvelser som vi blev præsenteret for, var simpelthen super gode, da instruktørerne havde formået at få det sammensat, således at alle kunne deltage uanset hvad og ALLE uden undtagelse, har udvist stor begejstring for dagen. Vejret gjorde jo også sit til, at dagen forblev tør – ingen kæntringer”

– Marlene Jørgensen, Intersport A/S

Skriv til os