Skræddersyet Teambuilding

Team Culture™

Team Culture™ giver jer et helt nyt perspektiv på jeres team
Kontakt os for et godt tilbud

HVAD ER TEAM CULTURE™ MODELLEN OG TESTEN?

 

Team Culture™ er skabt af den anerkendte ledelsesrådgiver Elisabeth Plum for at stoppe det bekymrende ressourcespild, som foregår i mange teams.

Måske har du også oplevet det? Misforståelser, manglende videndeling, konflikter eller overdreven trang til konsensus spilder jeres tid – og det spænder ben for den optimale opgaveløsning. Desuden ryger virksomhedens værdier ud i kloakken, hvis I overser nyt forretningspotentiale, forsømmer relevant udvikling eller lader kompetencer gå til spilde.

Når samarbejde og kommunikation ikke fungerer godt – så bliver forskelle til ødelæggende barrierer.

Team Culture™ giver jer et helt nyt perspektiv på jeres team – og er skabt fordi den eksisterende teambuilding ikke matcher nutidens krav til teamarbejdsformen. Fokus er at bruge teamets forskelle som en gevinst for præstationerne – og på at skabe en kultur, hvor I spiller hinanden gode. Jeres teamkultur er en kraftfuld faktor, og professionel teamledelse er nødvendig.

Team Culture™ har skabt en model med fire teamkulturer – men da kultur er ubevidst og usynlig, kan I bruge et konkret udviklingsredskab, hvor I starter med et realitetstjek. Her kan du læse om begge dele.

MODELLEN – SKABER NY OPMÆRKSOMHED

Plum’s Team Culture Model® viser jer fire teamkulturer, som adskiller sig fra hinanden ved den måde medlemmerne bruger deres indbyrdes forskelle på. For eksempel forskelle i faglighed, erfaringer, arbejdsfunktion, personlighed og nationalitet.

Den privatpraktiserende teamkultur er egnet til, når I løser selvstændige opgaver. Den opsøgende teamkultur er nødvendig, når I skal skabe innovation, for her kombinerer I det fællesskabende med de konstruktive konfrontationer mellem jeres forskelle. Som regel skal I undgå den udglattende og den grøftegravende teamkultur, fordi disse på forskellig måde forhindrer jer i optimal opgaveløsning. (Læs mere om de fire teamkulturer, når I får jeres egen testrapport.)

I kan bruge Plum’s Team Culture Model® som inspiration til at se jeres teamsamarbejde på en ny måde. Men måske har I et overoptimistisk billede af jeres teamkultur – eller I er alt for selvkritiske? Hvis I ønsker mærkbar udvikling af jeres team, så brug testen, som bygger bro mellem teori og virkelighed.

TESTEN – SKABER KONKRET FORANDRING

Forestil dig hvilke flotte resultater I kunne skabe, hvis du hurtigt kunne få dit team til at samarbejde endnu mere effektivt. Det behøver ikke være svært. Team Culture™ Testen er et enkelt udviklings-værktøj som giver jeres team:

– Et realitetstjek af jeres aktuelle kultur

– Nye samtaler om jeres samarbejdsformer

– Redskaber så I kan udvikle jeres kultur på en professionel måde.

Team Culture™ Testen er en hel pakke. Først besvarer I en onlinetest, og derefter drøfter I jeres testresultat og hvordan I konkret vil handle på jeres nye indsigt. På den måde kan du styrke dit team på 2 timer og 9 min.

Team performance modellen, som jeg bruger til at skabe High performance teams er lidt anderledes 🙂

 

Skriv til os